Beskyttelsescover til Ipad

Min Ipad har egentlig et beskyttelsescover på i plastik, men jeg synes alligevel, når jeg stopper den ned i tasken mellem alle mulige andre sager, er den knap så beskyttet. Derudover er den også bare nemmere at kende fra andre Ipads, når den har en hjemmehæklet taske. Denne model passer altså til en Ipad med et plastikcover.

Du skal bruge:
Hæklenål nr. 3,5
2 nøgler bomuldsgarn i samme farve (til nål str. 2,5/3)
1 nøgle bomuldsgarn i en anden farve
En stoppenål

Jeg hækler med dobbeltgarn på hæklenål nr. 3,5.
Start med at slå 38 luftmasker op. Vend arbejdet.

1. omgang:
Start i 3. luftmaske fra nålen. Hækl 2 stangmasker i luftmasken. Hækl efterfølgende 1 stangmaske i hver luftmaske, til du kommer til den sidste maske. Hækl 2 stangmasker i den sidste luftmaske. Vend arbejdet 180 grader, så du nu hækler på den anden siden af luftmaskeranken, som du lavede i starten.
Start med at hækle 2 stangmasker i den første luftmaske (den samme maske som du før sluttede af med at hækle 2 stangmasker i). Fortsæt med at hækle 1 stangmaske i hver luftmaske. I sidste luftmaske hækles 2 stangmasker. Saml omgangen med en kædemaske i den første stangmaske.

2.-26. omgang:
Start med at hækle 2 luftmasker. Hækl 1 stangmaske i hver stangmaske hele omgangen rundt. Saml omgangen med en kædemaske i den første stangmaske. Fortsæt således til du i alt har hæklet 26 omgange. Arbejdet måler nu ca. 23 cm.

27.-28. omgang:
Skift farve. Husk stadigvæk dobbeltgarn.
Start omgangen med at hækle 2 luftmasker. Hækl 1 stangmaske i hver af de næste stangmasker. Saml omgangen med en kædemaske.

29. omgang:
Start med at hækle i luftmaske. Hækl nu 1 fastmaske i hver stangmaske hele omgangen rundt. Afslut omgange med en kædemaske i første fastmaske. Klip snoren og stop enderne.

Tasken måler 26 cm x 21 cm.

3 thoughts on “Beskyttelsescover til Ipad

  1. Maja Markussen

    kan man hækle dette mønster så det er et lige stykke så det ikke er et cover men mere som en klud

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *