Mit livs kjole

Dette er og bliver mit livs kjole! Derfor synes jeg også, den skal have et indlæg for sig selv. Jeg bliver så glad, hver gang jeg ser den! Den rummer oceaner af minder fra en uforglemmelig dag…

Opskriften er fra Burda nr. 03/2008

Jeg er bare vild med ryggen. De små perlemorsknapper, synes jeg, passer så fint til blondestoffet. Ifølge mønstret er ryggen åben, men det var ikke lige mig, så derfor ændrede vi den til dette, hvilket jeg blev så glad for.

Skulle det blive koldt i løbet af aftenen, havde jeg syet denne jakke til. Den er fra samme Burda-magasin og også under bryllupstemaet.

Lige nu går jeg og grubler over, om jeg skal sy den om, så jeg kan bruge den til andre festlige lejligheder. Det vil jo være trist, hvis den bare skulle hænge og samle støv i skabet. Men nu må vi se, om jeg kan nænne det…

4 thoughts on “Mit livs kjole

  1. Ida M

    Hej Maren, Hvor er den bare smuk! Hvor fik du fat i Burda-magasinet henne? Jeg har ledt med lys og lygte efter det nummer for at få mønsteret til lige præcis denne kjole 🙁 vh Ida

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *