Pindsvin for pilfingre!

Dette pindsvin er til små nysgerrige øjne og fingre. Jeg har set mange bud på sansepuder i forskellige udformninger. Nu ville jeg selv prøve at sy en…

Barslen er begyndt, og hvad er ikke mere passende end at anskaffe sig bogen ‘Redebygning for begyndere’ af Nicoline Olsen og Kristina Fjeldgren Beyer. Den har blandt andet givet mig inspiration til dette pindsvin. Jeg har dog ændret en del i formen og udseendet fra bogen, da jeg syntes, den skulle være mere farverig. Jeg har blandt andet tilføjet applikation og broderi.

Først klippede jeg to stykker i bomuldsstof og forsøgte mig efterfølgende med at lægge bånd på.

På den ene side syntes jeg, at pindsvinet skulle have en lille en inde i maven. På den anden side broderede jeg et P samt en pære.

Sørg for at sy alt godt fast, så den lille ikke kan rive det af.

Jeg syede med stikkesting rundt i kanten, for at båndene rigtig kom til at stritte, og dernæst fyldte jeg den med vatfyld.

Nu er pindsvinet klar til at stikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *