Redesign – fra cowboybukser til taske

Jeg er vild med cowboybukser – både at have på, men også at sy i, når de er for udslidte. Det er et meget holdbart materiale og let at styre på symaskinen. Derfor er det også oplagt at brodere med symaskinen på cowboystof. Det rykker sig ligesom ingen steder.

Herhjemme bliver aflagte cowboybukser altså ikke smidt ud! De bedste af dem kommer selvfølgelig på genbrug, men de, som er så slidte, at de har fået huller her og der, bliver klippet og syet om. Det er derfor efterhånden blevet til en del tasker af cowboystof.

Da Mads skulle i dagpleje, syede jeg en taske til ham til overtøj mv. Her broderede jeg en støvle på, fordi det simpelthen er så sjovt at brodere på maskine! Jeg har et indre billede i hovedet, og så syer jeg bare derudad, og resultatet bliver for det meste tilfredsstillende 🙂

Derudover har jeg også syet en til mig selv. Den har foer i og en masse lommer indeni.

Nu har jeg også syet en til Kirstine, som også er tiltænkt til dagplejen. Den god stor og har 2 lommer udenpå.

3 thoughts on “Redesign – fra cowboybukser til taske

 1. Helle Tirsgaard

  Hejsa
  Jeg kune godt bruge målene på taskerne, du har syet til dagplejebrugKan det mon lade sig gøre?

  Venlig hilsen

  Helle Tirsgaard

  Svar
  1. husbehou Forfatter

   Hej Helle
   Ja, selvfølgelig. Dagplejetasken er 47 cm høj og 55 cm bred. For- og bagstykke måler 42×40 cm og side/bund-stykket måler 13×122 cm. Alle mål er uden sømrum.
   God fornøjelse!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *