Restehækling = makeup-pung

Jeg har eksperimenteret med garner her på det sidste, eftersom jeg har en del rester liggende i forskellige farver og tykkelser. Denne makeup-pung er hæklet i en tråd bomuldsgarn og en tråd silk mohair på hæklenål 3,5 – og især mohairen giver en rigtig fin effekt, synes jeg.

Jeg har hæklet ud fra opskriften på pung til sygrejet, som jeg lavede til min mor for længe siden. Den er dog lidt større, da både garn og hæklenål er tykkere.
Denne her måler 21×9 cm.

Og ja, jeg har testet den af på ferien – perfekt til makeup-grejet på farten 😉

2 thoughts on “Restehækling = makeup-pung

  1. Hanne

    Jeg har lige hæklet min første boblepung, og er positivt overrasket over, hvor nemt det var. Tusind tak fordi du deler opskriften med os 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *