I alle regnbuens farver

Jeg faldt over den fineste regnbuefarvet hue på Pinterest – fantastiske Pinterest – de tusind ideers land! Jeg syntes simpelthen, den var så fin med de mange forskellige farver, så den måtte jeg selv prøve at lave. Opskriften var på dog engelsk, så jeg måtte læse den ekstra grundigt og holde tungen lige i munden. Du kan finde den her.

Jeg ændrede lidt i farverne. Jeg valgte 16 farver fra gul til sort (grå). I opskriften hækler hun på hæklenål nr. 5, men mit bomuldsgarn passede til en nr. 3. Samtidig ønskede jeg også, at huen blev lidt mindre, så jeg vil tro, at den har størrelsen 1-3 måneder.

Hæklemønstret giver simpelthen så dejlige associationer til bedstemors hæklet slumretæppe 🙂

Øreklapperne hæklede jeg lidt anderledes. Jeg startede ud med 14 fastmasker og hver gang jeg vendte arbejdet startede jeg med en luftmaske i stedet for en fastmaske. Desuden syntes jeg, at den skulle have en grå kant forneden, som samtidig kunne skabe en fin runding på øreklapperne.

Bindesnoren har jeg flettet med 4 bomuldsnore. Det vil sige, at jeg har trukket to stykker garn igennem to fastmasker og flettet efter ridepiskflet-metoden.

Jeg er rigtig glad for resultatet! Jeg får helt lyst til at hoppe ud i noget nydt med den fine hæklemetode – nu må vi se, hvad jeg får tid til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *