Redesign: fra læderjakke til lædertaske

Jeg har været så heldig at komme på et kursus med Tamara, som syer læderjakker om til tasker. Det var så sjovt! Også et lidt stort projekt, da der er mange processer, men er så glad for min taske!

Først skal man finde den fede læderjakke i genbrugsbutikken. Her er det vigtigt, at læderet ikke er for stift og klistret, da symaskinen ellers ikke kan klare opgaven. Dernæst skal den sprættes op, så alt foeret er ude. Nu begynder det sjove: at designe sin taske og se på, hvad jakken lægger op til med hensyn til valg af størrelse, udseende og facon.

Vær opmærksom på at det kræver en særlig teflon-trykfod til symaskinen, for at læderet kan glide igennem maskinen. Det er også en god ide at bruge en denim-nål. Men har du lyst til at springe ud i det, vil jeg råde dig til at gå forbi Tamaras hjemmeside: Hverdagens bedrifter. Her er god inspiration og en DIY.

4 tanker om "Redesign: fra læderjakke til lædertaske"

 1. Jette

  Faldt lige over din blog, sikke mange skønne ting du laver. Og bliver så glad i låget over at se hvor mange unge mennesker i dag, der har fået interessen for håndarbejde. Der er jo ikke noget så skønt som at slappe af med et stykke håndarbejde.

  Svar
  1. Maren Forfatter

   Tusind tak for de søde ord, Jette! Ja, jeg nyder virkelig også at slappe af med noget i hænderne 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *